Fasadglas Hultsfred växer

Vi söker nu en Produktionsledare/Produktionstekniker inom träkonstruktion

Om tjänsten

Som produktionsledare/produktionstekniker hos oss erbjuds du ett arbete med intressanta och varierande projekt med allt ifrån komplexa glaskonstruktioner, till stora fasadprojekt och exklusiva ombyggnationer. Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta med de allra senaste tekniska lösningarna och innovationerna inom fasadbyggnation. Du kommer ha kontakt med kunder, konstruktörer, projekteringsledare och projektledare på byggarbetsplatsen.

 

Din profil 

Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkning av träkonstruktioner. Du uppskattar att jobba med utmaningar kring nya och komplexa tekniska lösningar. Du har en naturlig förmåga att engagera och leda människor. 

· Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

· AutoCad – ej ett krav men meriterande

· Erfarenhet av glaskonstruktioner – ej ett krav men meriterande

· B-körkort är en fördel.

Vi tror att du är en flexibel, strukturerad, lösningsorienterad person som kan tänka utanför ramarna. Vi tror att en positiv attityd och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas hos oss. Fasadglas erbjuder ett fritt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater.

 

Om oss

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glas- och fasadarbeten i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Bromma. Vi har idag över 137 anställda och omsätter ca 450 miljoner/år. Lokalkontor i Göteborg, Uppsala, Helsingborg, Hultsfred och Umeå.

Moderna fasader, inklusive glas, är en allt viktigare komponent i dagens och framtidens byggande. Kraven på, framför allt miljö, men även design, säkerhet, ljud och brand etc. blir allt högre.

2021 har vi lanserat ett nytt egentillverkat fasadsystem helt i trä som går under namnet ”bARK”. För att tillgodose efterfrågan på det nya systemet behöver vi spetskompetens inom områden som projektering, konstruktion och produktion. Under våren 2022 startar vi en ny produktionsanläggning i Hultsfred som blir den största i sitt slag i Europa. Du kan bli en del av vårt framtida byggande här.

 

Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid med 6 mån provanställning. Välkommen med personligt brev och CV till Sofia Larsson. Mejla din ansökan senast 2022/01/11 till sofia.larsson@fasadglas.se – Skriv ” Produktionsledare” i ämnesraden.

Kontaktperson

Sofia Larsson
Personaladministratör
sofia.larsson@fasadglas.se