Om Fasadglas

Erfaren projektör!

Erfaren projektör

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glasbranschen när det gäller glaskonstruktioner, interiört och exteriört. Vårt huvudkontor med verkstad ligger i Bromma (Stockholm). Vi har idag över 100 anställda och omsätter drygt 360 miljoner/år.

Fasadglas är en framstående aktör i glasbranschen med spetskompetens inom rådgivning, utveckling av innovativa lösningar, konstruktion och byggnation.

 

 

Vår projekteringsgrupp behöver förstärkning och vi söker därför en erfaren projektör till Fasadglas Bäcklin AB för placering i Bromma.

Som projektör erbjuds du ett arbete med intressanta och varierande projekt där du tillsammans med projektledare, konstruktör och produktionsledare tar fram handlingar och underlag i CAD-miljö (2- & 3-D), som blir underlag för produktions- och montageteamet. Du verkar i tidiga skeden såväl som under genomförandefasen. Du deltar i projektmöten (internt och externt) där du är i kontakt med entreprenörer, leverantörer, beställare, konstruktörer, konsulter och arkitekter. Detta ställer höga krav på din sociala kompetens och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt.

  • Minst 5 års erfarenhet från byggbranschen är ett krav och vi ser att du har akademisk utbildning. Erfarenhet från Glasbranschen och att kunna projektera med aluminium- och/eller stålsystem är meriterande. Vi arbetar idag aktivt med olika system som Schüco, Wicona, SAPA, JANSEN, SP, mm
  • Erfarenhet inom någon av dessa program är ett krav: AutoCad, Revit eller Inventor
  • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
  • Du ska behärska flytande svenska och mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • B-körkort är krav. Tillgång till bil är fördel
  • Tjänsten innebär mindre antal tjänsteresor per år

Som person är du flexibel, strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt har förmåga att förstå de estetiska aspekterna i projektet. Ditt tekniska intresse och fokus på problemlösning är en förutsättning.

Tjänsten innebär att Du har stor frihet att själv utforma/planera din vardag då vi anser att en bra attityd, positiv inställning och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas och göra ett bra arbete.

Fasadglas erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med goda anställningsvillkor i ett av Sveriges största glas entreprenad företag.

Välkommen in med ditt CV till ali.ketabati@fasadglas.se!

Anställningstyp

Tillsvidare med 6 mån provanställning

Anställningsgrad

Heltid

Placeringsort

Stockholm

Kontaktperson

Ali Ketabati
Försäljning- & Marknadschef
08 704 74 55
ali.ketabati@fasadglas.se

Sista ansökningdag

2020-09-18