Om Fasadglas

Junior Projketledare

Junior Projektledare

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glasbranschen när det gäller glaskonstruktioner, interiört och exteriört. Vårt huvudkontor med verkstad ligger i Bromma (Stockholm). Vi har idag över 100 anställda och omsätter drygt 360 miljoner/år.

Fasadglas är en framstående aktör i glasbranschen med spetskompetens inom rådgivning, utveckling av innovativa lösningar, konstruktion och byggnation.

 

 

Vi söker ständigt efter nya motiverade och engagerade medarbetare till våra kontor. Om du känner dig redo för en bransch med högt tempo, ständigt i utveckling, spännande projekt och människor, läs vidare och skicka in din ansökan.

Som Jr. projektledare kommer du att arbeta med intressanta och varierande projekt. Förutom samarbete med egna kollegor kommer du även jobba tillsammans med entreprenörer, byggföretag, konstruktörer, konsulter och arkitekter i projektform. Detta ställer höga krav på din sociala kompetens och kommunikationsskicklighet samt förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Ett tekniskt intresse och fokus på problemlösning är en förutsättning. Arbetet innebär både att vårda och stärka befintliga kundrelationer och bearbeta nya kunder.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat projektledning, kalkylering, försäljning, teknisk support, avtalsförhandling, budgetansvar, planering och genomförande av dina projekt.

  • Akademisk utbildning inom bygg är ett krav
  • Kännedom och kunskap inom någon av dessa program är meriterande: AutoCad Architecture, AutoCAD Mechanical, Revit eller Inventor
  • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
  • Du ska behärska flytande svenska och mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • B-körkort är krav. Tillgång till bil är fördel
  • I tjänsten förekommer tjänsteresor

Som person är du flexibel, strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt duktig på att ha förståelse för kundens behov och estetiken i projektet. Du har systematiskt tänkande som är viktigt då rollen kräver hantering av
komplex information, detaljlösning, produktionsstrategi samt ekonomi.

Tjänsten innebär att Du tillsammans med en erfaren projektledare utformar/planerar din vardag då vi anser att en bra attityd, positiv inställning och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas och göra ett bra arbete. En del tjänsteresor kan förekomma.

Fasadglas erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med goda anställningsvillkor i ett av Sveriges största glas entreprenad företag.

Välkommen in med ditt CV till ali.ketabati@fasadglas.se!

Anställningstyp

Tillsvidare med 6 mån provanställning

Anställningsgrad

Heltid

Placeringsort

Stockholm/Göteborg

Kontaktperson

Ali Ketabati
Försäljning- & Marknadschef
08 704 74 55
ali.ketabati@fasadglas.se

Sista ansökningsdag

Stängd