Om Fasadglas

Projektchef för avd. Sydväst

Projektchef för avd. Sydväst inom Entreprenad

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen inom glasbranschen när det gäller glaskonstruktioner, interiört och exteriört. Vårt huvudkontor med verkstad ligger i Bromma (Stockholm). Vi har idag över 100 anställda och omsätter drygt 360 miljoner/år.

Fasadglas är en framstående aktör i glasbranschen med spetskompetens inom rådgivning, utveckling av innovativa lösningar, konstruktion och byggnation.

Fasadglas Bäcklin AB söker nu en projektchef för avdelning Sydväst, med placering i Göteborg.  Rekryteringsprocessen startar omgående och vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 maj 2019.

 

 

Som projektchef är du huvudansvarig för avdelningens verksamhet i Göteborg och Skåne. Det innebär att du är ansvarig för både avdelningens och dina egna projekt. Projektchefen har personalansvar för projektgrupp Sydväst som ansvarar för gruppens dagliga och långsiktiga arbetsfördelning.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat projektledning av egna projekt, kalkylering, försäljning, teknisk support, avtalsförhandling, budgetansvar och planering.

Du kommer att vara en central nyckelperson som avdelningens lokala försäljnings-, kund- och strategimål. Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla Fasadglas värderingar och varumärke.

Du får ett utmanande arbete i ett framgångsrikt, stabilt och nytänkande företag med ett öppet arbetsklimat, familjär företagskultur och spetskompetens inom glas.

Vi ser att du är stationerad på kontoret i Skåne 1-2 dagar per vecka.

Tjänsteresor förekommer.

Du har högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande i kombination med gedigen erfarenhet från byggsektorn, gärna i en ledande befattning, med erfarenhet av personalledning och budgetansvar. Erfarenhet från glasbranschen är meriterande.

Du har tidigare vana av att leda flera projekt parallellt, och är väl insatt i projektets alla faser, från kalkylering till överlämnande. Du är en inspirerande chef samtidigt som du är noggrann, systematisk och kreativ i ditt arbetssätt.

Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, flexibel, engagerad och trivs med eget ansvar.

Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

Du ska behärska flytande svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

B-körkort är krav.

Fasadglas erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med goda anställningsvillkor.

Välkommen in med ditt CV till ali.ketabati@fasadglas.se!

Anställningstyp

Tillsvidare med 6 mån provanställning

Anställningsgrad

Heltid

Placeringsort

Göteborg

Kontaktperson

Ali Ketabati
Försäljning- & Marknadschef
08 704 74 55
ali.ketabati@fasadglas.se

Sista ansökningdag

Öppen