Om Fasadglas

Fasadglas söker erfaren Projekteringsledare/CAD

måndag, augusti 8, 2016 vid 17:59

Vår projekteringsgrupp behöver förstärkning och vi söker därför en projekteringsledare till Fasadglas Bäcklin AB för placering i Bromma.

Rekryteringsprocessen startar omgående och vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 augusti 2016.

Som projekteringsledare erbjuds du ett arbete med intressanta och varierande projekt där du tillsammans med projektledare, konstruktör och produktionsledare tar fram handlingar och underlag i CAD-miljö som blir underlag för produktions- och montageteamet. Du verkar i tidiga skeden såväl som under genomförandefasen. Du deltar i projektmöten (internt och externt) där du är i kontakt med entreprenörer, leverantörer, beställare, konstruktörer, konsulter och arkitekter. Detta ställer höga krav på din sociala kompetens och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Ditt tekniska intresse och fokus på problemlösning är en förutsättning.

Erfarenhet i konstruktion och CAD är krav.

Vi ser att du har erfarenhet från byggbranschen samt teknisk utbildning. Erfarenhet från Glasbranschen är en fördel. Erfarenhet att kunna projektera med aluminium- och/eller stålsystem är en fördel (vi arbetar idag aktivt med Schüco och SP system). Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är krav. Tillgång till egen bil är fördel.

Som person är du flexibel, strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt duktig på att ha förståelse för kundens behov och estetiken i projektet

Tjänsten innebär att Du har stor frihet att själv utforma/planera din vardag då vi anser att en bra attityd, positiv inställning och stor ansvarskänsla ger de bästa förutsättningarna för att trivas och göra ett bra arbete.

Fasadglas erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med goda anställningsvillkor i ett av Sveriges största glas entreprenad företag.

Välkommen med personligt brev och CV till Ali Ketabati, Försäljning och Marknadschef. Maila din ansökan till ali.ketabati@fasadglas.se.