Om Fasadglas

Fasadglas söker nya Projektledare

måndag, juli 3, 2017 vid 18:15

Vi söker ständigt efter erfarna projektledare till Fasadglas Bäcklin AB för placering i Stockholm, Göteborg och Lund.

Som projektledare kommer du att arbeta med entreprenörer, byggföretag, konstruktörer, konsulter och arkitekter i projektform. Detta ställer höga krav på din sociala kompetens och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Ett tekniskt intresse och fokus på problemlösning är en förutsättning. Arbetet innebär både att vårda och stärka befintliga kundrelationer och bearbeta nya kunder.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat projektledning, kalkylering, försäljning, teknisk support, avtalsförhandling, budgetansvar, planering och genomförande av dina projekt.

Vi ser att du har 5-10 års erfarenhet i arbetsledande befattning som projektledare från byggbranschen samt teknisk utbildning. Ingenjörsutbildning på högskolenivå är meriterande. Du förstår vikten av att kunna kommunicera med människor i alla led och sätta kundens behov i centrum.
Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav samt grundläggande kunskaper i Auto-CAD är en fördel.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Som person är du flexibel, strukturerad, resultat- och lösningsorienterad samt har förmåga att förstå de estetiska aspekterna i projektet.

Mer information om tjänsten lämnas av Ali Ketabati, Försäljning och Marknadschef. Välkommen med din elektroniska ansökan till ali.ketabati@fasadglas.se.